Menu
 

Provider van diensten aan huis en op het werk

Wil jij je leven vlotter, veiliger, gezonder en verrassender? Ben jij de dagdagelijkse beslommeringen beu en wil je meer tijd vrijmaken voor wat echt belangrijk is? Wil jij je werknemers ondersteunen in het leven van alle dag? Wil jij naast een professioneel leven ook nog een leven van professioneel genieten? Is zelfstandig thuis blijven wonen en gewaarborgd zijn van zorg en ondersteuning voor jou een bekommernis? Wil je daarbij liever geen leger aan oplossingen inschakelen, laat staan betalen? Wil jij zelf de regie op je leven in eigen handen houden? Neem dan plaats in onze stoel. Organiseer je leven zoals jij dat wil. We maken er samen een kaskraker van.

Diensten @Home
Voor uw vastgoedproject?

Diensten @Work
Voor uw kantooromgeving?

Wij begrijpen je verhaal. We begrijpen dat je levenskwaliteit voorop stelt. Dat je zorgeloos wil leven, zo lang en zo vlot mogelijk. Wij begrijpen dat je tijd kostbaar is en je veel liever geld bespaart dan het uit te geven. Riantis levert je de virtuele conciërge thuis. We zijn je persoonlijke assistent op de werkvloer.

Met Riantis krijg je de traditie van leveringen aan huis, vermenigvuldigd met het gemak van een persoonlijke conciërge. We brengen je dienstverlening van gemak tot zorg. Volledig op jouw maat, de klok rond, elke dag, van elke week – het jaar rond. Voor jou niks minder dan de levering aan huis van weleer, maar dan gehuld in een jasje van de 21ste eeuw. Een dienstverlening die focust op vers, gezond en verrassend. En veilig, dat ook.

Het is alles waar je van houdt; kwalitatieve producten en diensten, 24/7/365 bestel- of reserveerbaar on the go! Aan huis geleverd of op het werk gebracht. En verder geen gedoe met kosten van leveringen en verplaatsingen of tijdrovende trips  naar de supermarkt. We combineren ons delivery management en automatisch betaal- en factureringssysteem om het bestelproces veilig, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik te maken en houden je op de hoogte van elke bestelling, reservatie of levering.

BESPAAR TIJD HAAL MEER UIT JE GELD

Tijd is één van de meest kostbare dingen in een mensenleven. Met het Riantis platform ben je de regisseur van je eigen leven. Je brengt diensten aan huis. Of op het werk. Niks hollen achter pakjes, aanschuiven aan de kassa of parkeerplaats zoeken. Het Riantis platform functioneert als je virtuele conciërge. En heb je vragen? Dan is er onze permanente helpdesk of de manager in jouw residentie. Persoonlijke assistentie én een glimlach verzekerd.

MEER COMFORT MET GEMAK GENIETEN

Verhoog je je levenscomfort met een klik. Bestel boodschappen vanop het werk, zonder je zorgen te maken over de levering. Fruit of groenten van een lokale leverancier, strijk die afgeleverd wordt op het tijdstip waarop jij dat wenst, de klusjesman geregeld en vers brood op je bord. Boek zonder gedoe een paar uurtjes in die welness in de buurt, ga je voor tafeltje dek je in je favoriete resto of boek je een avondje toneel met je beste vriendin.

Via je persoonlijke Riantis account regel jij je leven vanop afstand! Ga voor een beter evenwicht tussen je werk en je privé of word met gemak een dagje ouder.

ZORG VERZEKERD VEILIG LEVEN

Je wil zo lang mogelijk zelfstandig en zorgeloos leven, ook op latere leeftijd, ook als je extra zorg behoeft. Zonder betutteling en beperking. Zonder inbreuk op je vrijheid en je autonomie. Kies uit zorgdiensten aan huis, inbegrepen dokter, kinesist, verpleging aan huis, pedicure en medicatie. Met enkele eenvoudige drukken bent u omringd door een zorgzaam en veilig netwerk, dat maximaal inzet op gezondheid en verzorging, zorgpreventie en zorggarantie.

De Riantis helpdesk en meldkamer stellen 24/7 alarmering en warme gerustheid voorop.

Riantis is meer dan diensten alleen. Met Riantis kies je voor een netwerk van lokale leveranciers, voor bekende gezichten aan de deur, voor meer jobs daar waar jij woont of werkt. Je ondersteunt lokale bedrijven en helpt mee om het milieu te beschermen. En tegerlijkertijd verhoog je jouw levenskwaliteit op een manier waar je je goed bij voelt!

Gigantisch gemakkelijk. Zalig zorgeloos. Wonen. Werken. Leven.